Suomen Plastiikkakirurgiyhdistys
Chirurgi Plastici Fenniae ry

U2:n juhlasymposium – HYKS Palovammakeskus ja Jorvin teho-osasto

U2:n juhlasymposium – HYKS Palovammakeskus ja Jorvin teho-osasto

U2 juhlasymposium kutsuu!

HYKS Palovammakeskus ja Jorvin teho-osasto, tai nykyisin yksinkertaisesti vain U2, on toiminut kolme kuukautta uusissa, loistavissa tiloissa Jorvin sairaalan uudessa päivystysrakennuksessa.

U2 on HYKS:in yhdeksi lippulaivaksi nostetuista osastosta ja toiminnan lähdettyä käyntiin juhlistetaan pitkän prosessin läpivientiä. Järjestämme korkeatasoisen koulutuspäivän 10. kesäkuuta 2016 Jorvin sairaalan os. U2:n yhteydessä olevissa koulutustiloissa.

Yhtenä juhlapuhujana on prof. Sirpa Asko-Seljavaara, modernin palovammahoidon primus motor Suomessa. Lisäksi olemme kutsuneet kolme ulkomaalaista luennoitsijaa, Tina Palmierin USA:sta, Naiem Moimenin Englannista ja Folke Sjöbergin Ruotsista.

Tina on yksi USA:n palovammahoidon voimahahmoista Sacramentosta Kaliforniasta, Naiem European Burn Associationin presidentti Birminghamista ja Folke professori ja erittäin arvostettu tutkija ja teholääkäri Linköpingistä. Näitä luennoitsijoita kannattaa tulla kuulemaan!

Ohjelma alkaa pe klo 8.30 ja jatkuu n.klo 16 asti. Sen jälkeen menemme juhlimaan NJK:lle Valkosaareen klo 19, aivan Helsingin keskustaan. Juhlasta tulee erittäin hauska, ohjelma on kaikkea muuta kuin pönötystä eli takuuvarmaa  palovammaosaston meininkiä.

Päivätilaisuuteen on varattu luentosali n. 100 henkilölle. Toivomme, että ilmoittautuisit  sähköpostilla osoitteeseen palovamma@hus.fi, vaikka tulisit vain päivätilaisuuteen, jotta tietäisimme suurin piirtein osallistujamäärän ruokailua ja kiertokäyntiä varten. Tämä tilaisuus on maksuton. Jos et pääse päivätilaisuuteen, tule ainakin juhlimaan illalla!

Iltatilaisuus ohjelmineen on vahvasti tuettu mutta joudumme silti veloittamaan mitättömän 50€:n maksun, jolla saa illalliskortin ja täyden ohjelman. Toivoisimme sen maksettavan tilille Plast.kir. koul.yhd. FI 62 2414 1800 0134 96 ja merkitsemään viestikenttään osallistujan nimen. Pyydämme lähettämään erikseen tiedon osallistumisesta iltatilaisuuteen ja mahdollisista ruokarajoitteista palovamma@hus.fi -meiliin. Lisätied. J.Vuola, jyrki.vuola@hus.fi